오늘방송뭐하지


수라상 코너에서 양즙 편의 레시피 내용으로 방송이된다고 합니다.


KBS1 6시 내고향 6385회의 수라상 방송 코너에서 다루는 내용을 간단히 소개합니다.


KBS1 6시 내고향 6385회 방송시간 : 10월 17일 화요일 18:00



양즙의 레시피를 공개합니다.
 


재료
양 400g, 잣 70g, 소금 1/2작은술, 후춧가루 약간


만드는 법
양은 냄새가 나지 않도록 깨끗하게 여러 번 씻는다.
양을 뜨거운 물에 담궈가며 검은 것을 벗겨낸다.
양에 기름을 제거하고 칼로 얇게 썰은 후 자근자근 두드린다.
잣을 절구에 으깬 후 물을 넣어가며 잣즙을 만든다.
양을 그릇에 담아 중탕하여 뽀얀 물이 나오면 잣즙을 넣고 잠시 더 중탕한다.
베보에 꼭 짜서 따뜻할 때에 소금으로 간을 맞추고 후춧가루를 뿌린다.
 

수라상 코너에서 양즙 레시피 내용을 재미나게 보세요..



English

It is said that it is broadcasted with contents of recipe of juice convenience at the corner of sura.

KBS1 We introduce briefly what we cover at corner of 6385 meeting place of my hometown 6:00 o'clock.


KBS1 6 o'clock in my home 6385 times Broadcast time: Tuesday, October 17 18:00



We open recipe of juice.



material
Sheep 400g, pine nut 70g, salt 1/2 teaspoon, pepper slightly

how to make
Wash the sheep several times to make sure it does not smell.
The sheep are soaked in hot water and stripped of black.
Remove the oil from the sheep, slice it with a knife, and knead it.
Crush the pine nuts in the mortar and pour water into the juice.
Put the sheep in a bowl and add hot water to the juice.
Squeeze the beef and warm it with salt and sprinkle the pepper.


Enjoy the recipe of juice in the corner of Surajang.