오늘방송뭐하지


환절기 면역력 발효 장(醬)으로 사수하라 내용으로 방송이된다고 합니다.


MBN 엄지의 제왕 251회의 환절기 면역력 발효 장(醬)으로 사수하라 방송 코너에서 다루는 내용을 간단히 소개합니다.


MBN 엄지의 제왕 251회 방송시간 : 2017년 11월 1일 수요일 밤 10시 00분 



MBN 엄지의 제왕 251회 환절기 면역력 발효 장(醬)으로 사수하라와 냄새 없이 띄우는 초간단 생청국장 비법과 제철 맞은 고추장 더덕구이 내용으로 방송이된다고 합니다.


체온이 1도만 떨어져도 면역력은 30% 저하가 되고 일교차가 10도 이상 벌어지면 사망률은 2.6배 증가한다.

환절기인 지금 돌연사의 위험이 도사린다.

 

인체의 방어막인 면역력을 키우려면 우리 조상의 지혜 발효식품이 답이다


냄새 나는 청국장, 더 이상 먹지 마라고 하는데..

냄새 나고 오래 묵은 청국장일수록 건강에 좋다는 편견 타파하자.

과발효된 청국장 대신 맛과 건강을 모두 잡는 방법을 엄지가 제안하는 생청국장에 주목하라해 보자

 


세계에서도 그 유래를 찾을 수 없는 고유하고 독특한 우리의 발효 장(醬), 고추장

고추장의 매운맛으로 환절기 우리 몸의 면역력을 높여라

 

당신의 환절기 면역 밥상

냄새 없이 띄우는 초간단 생청국장 비법과 제철 맞은 고추장 더덕구이 


환절기 면역력 발효 장(醬)으로 사수하라 내용을 재미나게 보세요..



English

It is said that it will be broadcasted with the contents of use as the urn of the immunity power of the change season.

MBN The King of Thumbs 251 Turnovers Immunity Fermentation Chamber (醬) Briefly introduce the contents covered in the Broadcast Corner.

MBN King of Thumbs 251 times Broadcast time: Wednesday, November 1, 2017 10:00 pm


MBN The King of Thumbs 251 episodes of irritation Powerful fermentation ((醬) is a non-smoky bamboo shoots and a secret recipe of raw ingredients, and the seasoned kochujang dodok yaki is said to be broadcast.

Even if the temperature drops by one degree, the immunity is reduced by 30%, and the mortality rate increases by 2.6 times when the diurnal deviation exceeds 10 degrees.
The risk of sudden death, now a turning point, is good.
 
To raise the immunity, which is the shield of the human body, our ancestor's wisdom fermented food is the answer.

Smelly Chungkugjang, do not eat any more.
Let 's break the prejudice that the smell and long - standing chonggukjang are good for health.
And instead of fermented Chongkukjang, take a look at the bureau chief who suggests how to catch both taste and health.
 
Our unique and unique fermentation field (醬), which can not be found in the world,
Increase the immunity of our body by changing the hot season of kochujang
 
Your Seasonal Immunity Table
No-smell, quick-to-eat raw ingredients recipe and seasonal grilled kochujangdudeok

Use the immune power fermentation field (醬) for the seasonal change.