MBC 꾸러기 식사교실 367회에서는 고구마 케사디야 레시피 내용으로 방송이된다고 합니다.
MBC 꾸러기 식사교실 367회 방송시간 : 10월 30일 월요일 14:55 방송
MBC 꾸러기 식사교실 367회에서는 고구마 케사디야를 치즈와 야채를 이용하여 만들어보는 레시피 내용으로 방송이된다.
요리준비물 : 모차렐라 치즈, 스파게티 소스, 우유, 꿀, 마요네즈, 후추, 매실액, 파프리카, 브로콜리, 어린잎 채소, 양파, 토르티야, 파인애플, 다진 소고기, 고구마
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고구마 케사디야 레시피
1. 빨강, 노랑 파프리카, 양파를 잘게 썬다
2. 파인애플, 브로콜리, 어린잎 채소를 잘게 썬다
3. 다진 소고기에 후추, 매실액을 넣고 재워둔다
4. 기름을 두른 프라이팬에 양념한 소고기와 양파를 넣고 볶는다
5. 나머지 채소, 스파게티 소스를 넣고 섞는다
6. 찐 고구마를 잘게 썰어 비닐에 넣고 으깬다
5. 으깬 고구마에 우유, 마요네즈, 꿀을 넣고 섞는다
6. 토르티야 위에 볶은 채소 소스, 고구마 무스를 반반 바른 뒤 모차렐라 치즈로 덮는다
TIP) 모차렐라 치즈가 녹으면 접착력이 생겨 토르티야가 떨어지지 않아요
7. 썰어둔 어린잎 채소를 올리고 토르티야로 덮는다
8. 달궈진 프라이팬에 케사디야를 올려 한쪽 면을 익히고 뒤집어서 다시 익힌다
고구마 케사디야를 치즈와 야채를 이용하여 만들어보는 레시피 내용을 재미나게 보세요..
English
It is said that it is broadcasted with contents of sweet potato kaisadiyya recipe in MBC meal classroom 367 times.
MBC meal classroom 367 times Broadcast time: Monday, October 30 14:55 broadcast
In the 367th MBC meal classroom, it is broadcasted with the recipe contents of making sweet potato kedadiya using cheese and vegetables.
Cooking ingredients: Mozzarella cheese, spaghetti sauce, milk, honey, mayonnaise, pepper, plum liquor, paprika, broccoli, leafy greens, onion, tortilla, pineapple,
Sweet Potato Cassadilla Recipe
1. Chop red, yellow paprika and onion
2. Cut pineapple, broccoli, and young leafy vegetables
3. Put pepper and plum juice in chopped beef
4. Fry pork with seasoned beef and onions in an oil-frying pan
5. Add remaining vegetables, spaghetti sauce and mix.
6. Cut the steamed sweet potato into pieces and crush it in plastic.
5. Mix the milk, mayonnaise and honey in mashed sweet potatoes.
6. Roasted vegetable sauce and sweet potato mousse on top of tortilla, covered with mozzarella cheese
TIP) If the mozzarella cheese melts, it will stick and the tortilla will not fall.
7. Raise the sliced leafy vegetables and cover them with tortilla
8. Put a ketadilla on a frying pan, cook one side, turn it over and cook it again
Enjoy the recipe contents of making sweet potato kedadiya with cheese and vegetables.